Hlavní obsah

Radim Uzel: Kuriózní případy sexuálních praktik a jejich dopady

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výbor za práva rodičů (VORP) brojí proti kondomům, homosexualitě a sdělení, že masturbace není škodlivá. Tito bojovníci se asi domnívají, že je samohana doživotně poznamená. Někteří už na první pohled vypadají, jako by se jim to přihodilo.

Foto: Profimedia.cz

Lékaři občas ženám vytahují z pochvy kuriózní předměty.

Článek

Určité extravagantní masturbační procedury však opravdu mohou poškodit zdraví. U žen je to především zavádění předmětů, které lze obtížně odstranit z pochvy. Každé gynekologické pracoviště oplývá celou škálou historek o tom, co všechno z ní lékaři vytahovali. Zpravidla při nočních službách.

Kuriózním příkladem mohou být třeba různé druhy ovoce, knoflíky, lahvičky, vlásenky, svíčky, automobilové součástky, hřebeny, injekční stříkačky, dětské hračky a dokonce i malý cestovní budík. Decentně pak věřili historkám žen, že na tento předmět v noci omylem usedly.

Hrůzné následky po použití vteřinového lepidla

Ale ani muži nezůstávají pozadu. Z odborného tisku jsme se dozvěděli o neobvyklých případech mužské masturbace. Jeden čtrnáctiletý mladík podlehl falešným varováním o škodlivosti onanie. Přestože několikrát denně onanoval přetahováním předkožky, začal věřit historkám o vysychání míchy. Také si někde přečetl, že mu hrozí pozdější impotence v důsledku vyčerpání. Za hlavního viníka svého počínání začal považovat předkožku. Napadlo ho, že by všechno mohlo být v pořádku, když nepůjde přetáhnout.

Snažil se ji tedy přilepit k žaludu vteřinovým lepidlem. Jednou se mu to podařilo bez následků. Podruhé byl už pečlivější. Použil více lepidla a podle návodu žalud i předkožku řádně odmastil. Následky byly hrůzné.

Citlivé vrstvy sliznice se začaly kvůli poleptání lepidlem bolestivě odlučovat. Jenom odborný zásah lékařů z urologické kliniky v Olomouci umožnil to, že se za několik týdnů vše zhojilo bez ztráty penisu.

Také neobvyklé párové sexuální aktivity mohou hrozit nebezpečnými zdravotními následky. V Olomouci ošetřovali jednoho muže s akutní zástavou močení. Příčinou bylo kukuřičné zrno. Uvízlo v močové rouře asi 1 cm od jejího vyústění. Muž a jeho manželka si totiž oblíbili zvláštní sexuální hru.

Kukuřičné zrno se při ní ocitlo na kraji močové trubice. Žena pak toto zrno dobývala jazykem a ústy zpět. Jednou však zvolili větší zrno. Manželka ho nedokázala vysát. Naopak, vklouzlo hlouběji, kde nabobtnalo. Jeho odstranění vyžadovalo složitou proceduru.

Klasika je nejlepší

Jiný muž použil za účelem podpoření erekce dlouhou grilovací jehlu. Vbodnul si ji jako protézu podélně do penisu. Další muž trpěl zase posměšnými poznámkami své manželky. Té se zdálo, že má nadměrný visící šourek. Chtěl manželku překvapit tím, že si část povislého šourku upevnil do napínáku na lyže. A ostrým vyvařeným nožem pak přebývající část šourku amputoval. Kožní defekt si sám sešil rybářským vlascem. Amputovanou část šourku zahodil. Protože se mu šití špatně hojilo, museli mu lékaři jeho samoobslužný zákrok opravit. Kupodivu se nakonec zahojil.

Některé kuriózní postupy však vedou k infekcím a nenávratným tělesným škodám. Takže sexuální výchova asi nakonec doporučí normální klasickou onanii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám