Hlavní obsah

Mrtvola s tetováním v Brně. Policie pátrá po totožnosti utonulého

– Brno

Kriminalisté pátrají po totožnosti mrtvého muže nalezeného v řece Svitavě v Brně. Před zhruba čtyřmi týdny objevil tělo kolemjdoucí, podle policie se muž utopil.

Foto: Policie ČR

Detail tetování na pravé ruce utonulého

Článek

Tělo zhruba 30letého muže našel svědek 10. března. Dosud se nepodařilo zjistit, o koho se jedná, policie proto nyní žádá veřejnost o spolupráci při pátrání.

„Policisté s koronerem muže po vytažení z řeky ohledali, při tom nezjistili žádné skutečnosti, které by nasvědčovaly tomu, že by zemřel násilně. Tomu odpovídají i výsledky pitvy, podle nichž se muž utopil. Policistům se však doposud zemřelého nepodařilo spolehlivě ztotožnit,” informoval v úterý mluvčí policie David Chaloupka.

Při záchraně chybělo lano. Policie vyšetřuje utonutí mladíka v Tiché Orlici

Krimi

Policie zveřejnila fotku mrtvého muže na svém webu, redakce Novinek upozorňuje, že se jedná o záběry mrtvoly a snímek je jen pro silné povahy. Více o případu policie informuje zde.

Zemřelému muži bylo podle policie kolem třiceti let, měl štíhlou postavu a byl vysoký zhruba 175 cm.

„Má krátce střižené hnědé vlasy s výraznými kouty, na obličeji strniště. Muž byl oblečen do hnědé zimní bundy, černých tepláků maskáčového vzoru s bílým nápisem po bocích, dále měl černé tenisky. Muž měl na pravém hřbetu ruky tetování se vzorem křížku. Kolem krku měl černý provázek, na kterém měl přívěsek motivu kříže. Pokud utonulého na přiložených fotografiích poznáváte, volejte linku 158,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám