Hlavní obsah

Mladíkovi čouhaly nohy z kontejneru, ven ho dostali až strážníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý pohled na nohy trčící z kontejneru na oblečení zaujal hned několik kolemjdoucích v Brně-Líšni. Na místo tak vyrazila hlídka městské policie, ovšem po jejím příjezdu ze sběrné nádoby nic nečouhalo. Zato se z vnitřku kontejneru ozývalo úpěnlivé volání o pomoc. Do akce tak museli vyrazit speciálně proškolení strážníci, kteří mají zkušenosti například s otvíráním bytů.

Muž uvízl v kontejneruVideo: MP Brno

 
Článek

„Šestadvacetiletý muž uvězněný v boxu strážníky ujistil, že se mu nic nestalo a nepotřebuje ošetřit. Ti nejprve zavolali na kontaktní linku společnosti, které kontejner patří. Od pracovnice se dozvěděli, že v Brně ani okolí není nikdo, kdo by měl od kontejneru klíče. Získali ovšem také souhlas porušit zamykací mechanismus a dostat se dovnitř silou,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Tohle sami nedáme, má zaseklé nohy. Policisté a hasiči tahali muže z kontejneru

Krimi

Když se konečně strážníci dostali do kontejneru, našli tam mezi naplněnými igelitkami s odloženým oblečením blaženě se usmívajícího mladého muže. „Doklady u sebe neměl. Dobrá nálada ho ale neopustila během ověřování osobních údajů, ani když ho strážníci upozornili, že případ skončí ve správním řízení. Podezírají ho totiž, že ve sběrném boxu chtěl krást věci určené nadačnímu fondu,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám