Hlavní obsah

Tohle sami nedáme, má zaseklé nohy. Policisté a hasiči tahali muže z kontejneru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muže zaseknutého v kontejneru na elektroodpad zachraňovali v pondělí ráno policisté a hasiči v Praze 6. Přivolal je svědek, který na parkovišti slyšel volání o pomoc. Muže, který v kovové bedně složitě uvázl, dostali ven až hasiči pomocí rozbrušovací pily. Záchrannou akci zaznamenala kamera policie.

Muž uvázl v kontejneruVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž, který podle vyšetřovatelů hledal uvnitř věci, které by mohl zpeněžit, se dostal do problémů krátce před šestou hodinou ranní ve Španielově ulici.

V Opavě se udusil 17letý chlapec při vybírání elektroodpadu z kontejneru

Krimi

Podle oznámení na tísňovou linku někdo z kontejneru volal o pomoc.

„Překvapení policisté nalezli muže zaklíněného do půl pasu,” popsala incident mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Muž v kontejneru v Praze

„Tohle nedáme, má tam zaseknuté nohy,” říká na videozáznamu jeden z policistů. O pomoc musela hlídka požádat hasiče, kteří muže vyprostili pomocí rozbrušovací pily.

Medvěd se nemohl dostat do kontejneru, tak si ho odtáhl celý

Koktejl

Vzhledem k tomu, že muž uvázl na několik hodin a venku mrzlo, přijela kvůli ošetření záchranka. Jejich péči ale odmítl, policisté ho tak rovnou přepravili na služebnu. Případ se bude řešit jako přestupek.

Muž uvázl v kontejneru.

„Následky uvíznutí v kontejneru mohou být tragické. Osoba se dovnitř dostane lehce, ale zpátky to již nejde. Již v minulosti evidujeme několik případů uvíznutí osoby v kontejneru s tragickým koncem,” dodala Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám