Hlavní obsah

Mladík v roztrhaném tričku vykašlával krev, zachraňovali ho z ostravského lesíku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Silně podchlazeného mladého muže, který volal o pomoc, zachraňovali o víkendu strážníci v Ostravě. Záchranářům akci komplikoval složitý terén lesa v mrazivém počasí.

Záchrana mladíka v OstravěVideo: MP Ostrava

 
Článek

O případu v úterý informoval mluvčí strážníků Jindřich Machů. Volání se ozývalo v neděli na druhý svátek vánoční krátce před 14. hodinou z lesa v Ostravě-Výškovicích.

Městské policii se ozvala žena na linku 156, že uslyšela nedaleko ulice Lumírova mužský hlas, který volal o pomoc.

Holčička přišla na svět překotně v sanitce

Krimi

„Samotné pátrání komplikoval členitý terén a velmi nízké teploty,“ uvedl mluvčí.

Hlídkám se nakonec po zhruba patnácti minutách podařilo najít 25letého muže, který ležel na zemi, vykašlával krev a měl na sobě jen boty, roztrhané kalhoty a tričko.

Ve Svratce v Brně plul muž obličejem ke dnu

Krimi

Strážníci ho zabalili do izotermických fólií a pomohli přivolaným zdravotnickým záchranářům při jeho přenosu do sanitky, kdy museli s pacientem zdolat zhruba 400 metrů složitým a namrzlým terénem.

Záchrana mladíka v Ostravě

Státní policii strážníci případ nepředávali, důvodem byl fakt, že nic nenasvědčovalo podezření z trestného činu či násilí. Podle mluvčího městské policie se mladík již na místě vyjádřil v tom smyslu, že zůstal na ulici po předchozím konfliktu s přítelkyní.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám