Hlavní obsah

Policisté v Alabamě zachránili roční holčičku, která se omylem předávkovala léky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matce z Alabamy hrozí rok za mřížemi za to, že dopustila, aby se její roční dcera předávkovala léky. Dítě, které snědlo léky proti bolesti, naštěstí zachránili policisté.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté v Alabamě zachránili roční holčičku, která se omylem předávkovala lékyVideo: JEFFERSON COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT, AP

 
Článek

Policisté museli zasahovat 25. října ve Fairfieldu v Alabamě, když na tísňovou linku zavolala zoufalá 31letá Jeanette Lashay Belová, jejíž roční dcera snědla silný opioid Fentanyl.

Video z policejní kamery ukazuje, jak strážník otevírá dům a nachází dítě v bezvědomí na podlaze obstoupené zbytkem osazenstva domácnosti. Policista podal dítěti lék Narcan (u nás známý jako Naloxon), který se používá na pomoc lidem předávkovaným opioidy, pomocí nosního spreje.

Řidič autobusu pohotově zachránil ženu s dítětem v náručí

Koktejl

Dítě poté začalo opět dýchat a policisté ho odvezli do nemocnice v Alabamě. Podle místních zdravotníků je holčička stabilizovaná a nehrozí žádná rizika.

Podle matky, kterou policisté zadrželi, se dítě nějakým způsobem dostalo do domácí lékárny, kde si lék vzalo. Ženě nyní hrozí až roční vězení za ohrožení života dítěte.

Reklama

Výběr článků

Načítám