Hlavní obsah

Osahával dívku v metru s tím, že jde o sázku. Podezřelého ze znásilnění zachytily kamery

– Praha

Pražská policie pátrá po mladém muži, který podle ní minulý týden sexuálně zaútočil na ženu v soupravě metra. Osahával ji a tvrdil, že jde o sázku s kamarády. Poškozené pomohla jiná cestující, která mladíka „vykopla” ze soupravy.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Mladík jel podle policie metrem minulé pondělí na lince B. Mezi stanicemi Národní třída a Můstek měl přistoupit k ženě a zeptat se jí, zda jí může sáhnout na hýždě, že jde o sázku s kamarády.

Patnáctiletý loudil nahé fotky, pak znásilňoval

Krimi

„Když žena striktně odmítla, naléhal dál a poté se na ženu přitiskl celým tělem, vyhrnul jí šaty a třel se o ni svým rozkrokem, přičemž simuloval kopulační pohyby. Napadená se intenzivně bránila, avšak sevření útočníka bylo velmi silné,“ informoval mluvčí policie Richard Hrdina.

Policii se přihlásil muž, který se měl pokusit znásilnit ženu v Praze

Krimi

Na pomoc jí přišla jiná cestující, která mladíka odtrhla a v další stanici ho vystrčila ze soupravy ven.

Policie následně zajistila kamerové záznamy, na kterých je podezřelý mladý muž. Má hubenou postavu, tmavé vlasy a dioptrické brýle. V době útoku byl oblečen do žluté mikiny, modrých kalhot a na zádech měl černý batoh.

Policie přijme informace k totožnosti mladíka, další svědectví a hledá také ženu, která cestující pomohla. Informace lze volat na linku 158. Muži hrozí v případě dopadení a odsouzení za trestný čin znásilnění až pětiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám