Hlavní obsah

Mladá řidička se těžce zranila po nárazu do stromu, zřejmě nedávala pozor

Právo, jšo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stříbro

Vážným zraněním mladé řidičky skončila v pondělí dopoledne nehoda osobního auta na Tachovsku. Ženu transportovali záchranáři do nemocnice letecky v kritickém stavu, další dva lidé utrpěli naštěstí jen lehčí zranění. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, podle prvotních poznatků řidička nesledovala chvíli řízení.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda mladé řidičky na Tachovsku

Článek

Nehoda se stala na silnici číslo 230 mezi Stříbrem a Ostrovem u Stříbra v Plzeňském kraji.

Podle Vítězslava Sladkého z plzeňské krajské záchranky narazilo auto do stromu. „Asi dvacetiletá žena utrpěla velmi rozsáhlá zranění, po resuscitaci ji transportoval vrtulník na Emergency FN Plzeň v kritickém stavu na řízené ventilaci,“ uvedl Sladký.

Řidička na Písecku odjela od dvou nehod, třetí v zatáčce nepřežila

Krimi

Naštěstí jen lehčí zranění utrpěli další dva lidé (ročníky 1997 a 2007). „Převáželi jsme je k dovyšetření vzhledem k závažnému mechanismu nehody do nemocnice,“ dodal Sladký.

Foto: Policie ČR

Podle vyšetřovatelů se řidička krátce před nehodou na Tachovsku nevěnovala řízení.

„Z dosavadního šetření vyplývá, že se v úseku zvaném Jirná řidička řádně nevěnovala řízení - přestala krátce sledovat komunikaci – a plynule vyjela vpravo mimo silnici, kde pravou přední částí vozidla narazila do kmene stromu,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Srážku dvou octavií ve Starých Hamrech nepřežila mladá řidička, sedm lidí v nemocnici

Krimi

Požití alkoholu u řidičky policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Nehodou se i nadále zabývají.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám