Hlavní obsah

Mladá opilá řidička ze zatáčky rotovala do pole

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pelhřimov

O velkém štěstí může hovořit po víkendu mladá řidička, která bourala na Pelhřimovsku. Opilá vyletěla s autem ze silnice, když nezvládla zatáčku, po několika převráceních skončila v poli. Z nehody vyvázla jen s lehkým zraněním.

Řidička se při nehodě několikrát s autem převrátila.

Článek

Nehoda se stala v neděli kolem 16. hodiny na silnici ve směru od obce Kletečná na Hněvkovice na Pelhřimovsku.

„Šestadvacetiletá řidička osobního automobilu Toyota Aygo při průjezdu pravotočivou zatáčkou, zřejmě vlivem silné podnapilosti, nepřizpůsobila rychlost jízdy a vyjela do protisměru na pravou nezpevněnou krajnici, kde dostala smyk,” sdělila v pondělí mluvčí policie Dana Čírtková s tím, že se řidička při havárii s autem několikrát přetočila přes střechu a skončila v poli.

Řidička v Opavě objížděla kolonu a srazila dvě děti

Krimi

Žena vyvázla jen s lehkým zraněním, v autě byla sama. Policisté u ní zaznamenali dechovou zkouškou 2,32 promile alkoholu v dechu.

Foto: Policie ČR

Řidička skončila po nehodě na Pelhřimovsku s autem v poli.

„Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 60 000 korun. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky,” dodal Čírtková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám