Hlavní obsah

Osmnáctiletá řidička zmatkovala na dálnici D2 v protisměru. Zasáhl řidič kamionu

Několik řidičů v protisměru řešili minulý týden policisté napříč republikou. Na dálnici D2 se osmnáctiletá řidička rozhodla otočit do protisměru, protože jela špatným směrem. Další šoféři jeli v protisměru na dálnici D52 nebo D7.

Auto v protisměru na dálnici D7Video: Policie ČR

 
Článek

Čerstvá řidička omylem najela na dálnici D2 ve středu kolem poledne. U Modřic zamířila na Bratislavu, přičemž chtěla jet na Brno.

„Vyvstalou situaci řešila nešťastně, zazmatkovala a otočila se se svým vozem do protisměru, aby se vrátila. Dálnici totiž chtěla opustit na stejném místě, na kterém na ni najela,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Po pár metrech ale potkala duchapřítomného řidiče kamionu, který jí svým vozidlem zablokoval cestu a donutil ji zastavit. Nikomu se nic nestalo, událost policisté šetří.

Dálnice uzavřela hned dvě auta v protisměru

Krimi

Ve čtvrtek pak hledali policisté řidiče kamionu v protisměru na D52 u Pohořelic. Podle policistů si byl svého přestupku vědom, protože si zapnul výstražná světla a v klidu dojel až k dalšímu sjezdu. Přestože policie dálnici rychle uzavřela, šoféra se jim najít nepodařilo.

Dalšího řidiče v protisměru řeší od soboty policisté na Kladensku. Kamera zachytila kolem půl druhé odpoledne v protisměru na dálnici D7 tmavý land rover. Policisté na Twitteru vybízejí svědky, kteří byli v ohrožení, aby se ozvali na linku 158. Zda ho dopadli, však neinformují.

Řidič ujel na D8 v protisměru 30 kilometrů. Na troubení nereagoval

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám