Hlavní obsah

Řidička nepřežila střet s dodávkou na Frýdecko-Místecku

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kozlovice

Tragicky skončila v úterý odpoledne srážka osobního auta s dodávkou na Frýdecko-Místecku. Při nehodě zemřela jednatřicetiletá žena. Ke kolizi došlo na silnici třetí třídy před 14. hodinou v Kozlovicích.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

„Osobní vozidlo Škoda Octavia se střetlo s protijedoucí dodávkou Fiat Ducato. Po střetu řidička Škody Octavia utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela,“ popsala policejní mluvčí Eva Michalíková.

Řidička na Olomoucku vjela do protisměru a čelně se střetla s jiným autem. Sedm zraněných

Krimi

Dodala, že u pětadvacetiletého řidiče dodávky provedli policisté dechovou zkoušku na alkohol v dechu s negativním výsledkem.

Nehodu na Liberecku se třemi mrtvými řidička nezpůsobila úmyslně, uzavřela policie

Krimi

Na místě zasahovali kromě policistů, kteří vyšetřují příčiny i okolnosti tragické nehody, také záchranáři a hasiči.

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl uvedl, že žena zůstala po kolizi uvnitř havarovaného vozu, vyprostit ji museli hasiči. „Lékař zdravotnické záchranné služby zjistil, že nejeví žádné známky života. Utrpěla mnohočetná vážná poranění, která byla smrtelná a postižená jim na místě podlehla,“ sdělil. Druhý šofér se zranil v oblasti hlavy, páteře a nohy, v době zásahu záchranářů byl při vědomí a komunikoval s nimi. „Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče byl transportován na centrální příjem nemocných frýdecko-místecké nemocnice,“ informoval.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám