Hlavní obsah

Místo sexu čekal na muže v Orlové lupič se železnou tyčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie dopadla podezřelého z loupežného přepadení, k němuž došlo před několika dny v Orlové na Karvinsku. Postarší muž byl napaden poté, co přijel do tohoto města pod příslibem erotických služeb.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala mluvčí policie Daniela Vlčková. Vidina sexuálního sblížení s mladou pohlednou ženou vzala zasvé krátce poté, co muž přijel na místo smluvené schůzky.

„Tam čekala nejen žena, ale také zprostředkovatel kontaktu,“ uvedla s tím, že komplic mladé ženy nasedl k muži do auta s kovovou tyčí, kterou několikrát udeřil do přístrojové desky a poté i do ramene přepadeného muže, po kterém žádal vydání peněženky. Z té pak vytáhl peníze a ještě z auta sebral mobilní telefon.

Poškozený muž poté z místa odjel a následně požádal náhodné kolemjdoucí o kontaktování policie. „Hlídka obvodního oddělení, která byla na místo vyslána, (podezřelého) muže zadržela ve chvíli, kdy se pokoušel z místa odjet taxíkem,“ dodala mluvčí s tím, že byl obviněn z loupeže a soud na něj uvalil vazbu. Policisté také zjistili, že sedmatřicetiletý muž má na svědomí i několik dalších krádeží.

Řidič měl pozitivní test na drogy, policistům vnucoval 16 tisíc

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám