Hlavní obsah

Migrant z Alžírska vypadl na dálnici D1 z podvozku jedoucího kamionu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaadvacetiletý Alžířan vypadl za jízdy z podvozku kamionu na dálnici D1. Skončil v příkopu bez vážnějšího zranění. Policie jej zadržela a předala do zařízení pro migranty.

Foto: Policie ČR

Mladík, který vypadl z podvozku.

Článek

Policie dostala informaci o cizinci v úterý odpoledne. Oznamovatel uvedl, že z podvozku kamionu na 100. kilometru dálnice vypadl neznámý muž. Jeho tělo se odrazilo od silnice na okraj příkopu.

Utekli migranti, mám jednoho. Policie ukázala video z pronásledování

Krimi

„Muž si stěžoval na bolest na hrudi, proto ho záchranáři převezli na vyšetření do jihlavské nemocnice. Z nemocnice pak putoval s policisty na odbor cizinecké policie,“ informovala mluvčí policie Dana Čírtková.

Muž neměl žádné doklady ani povolení ke vstupu do ČR. S pomocí tlumočníka bylo zjištěno, že jde o 22letého Alžířana, jehož cílem byla Itálie. Skončil v zařízení ve Vyšních Lhotách.

Na podvozku kamionu přijeli do Česka tři Marokánci

Krimi

„Jeho cesta jen obrovskou náhodou neskončila tragicky. Pokud by tělo zůstalo ležet v jízdních pruzích, hrozilo, že by ho mohla srazit další projíždějící vozidla,“ upozornila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám