Hlavní obsah

Maturanti na cestě z plesu v Budějovicích odtlačili miniauto a poškodili ho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klukovina, kvůli které budou mít opletačky se zákonem. Řeč je o čtveřici maturantů, která se ve středu ráno vracela z plesu. Mladíci posilnění alkoholem se totiž rozhodli, že z parkoviště přeparkují minivůz, který tam zaparkoval jejich kamarád.

Foto: MP České Budějovice

Poškozené miniauto na Senovážném náměstí v Českých Budějovicích

Článek

Jenže přeparkování se ujali po svém. Mladíci se kolem auta rozmístili a z parkoviště ho tlačili. Nezastavil je ani obrubník, přes který chtěli minivůz dostat, a prorazili tak palivovou nádrž.

Jejich chování neuniklo bystrému oku městské kamery. „Mladíků si všiml operátor městského kamerového systému a vyslal na místo hlídku strážníků. V ten moment chtěli mladíci zmizet, což se jim ale nepodařilo. Strážníkům čtveřice maturantů řekla, že miniautomobil patří jejich kamarádovi a že šlo o klukovinu,“ popsala událost Věra Školková, mluvčí českobudějovické městské policie.

Na místo museli přijet i hasiči, kteří zajistili únik kapaliny. Případ nyní prošetřují policisté a maturanty zřejmě nemine tučná pokuta.

Jsme rádi, že jste nás chytili, oddechli si zloději, kteří nakradli zboží za půl milionu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám