Hlavní obsah

Ženu na Plzeňsku viní ze zneužívání dítěte, chlapce měla nutit k sado-maso hrátkám

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po rozvodu rodičů navštěvoval sedmiletý Jakub svého otce jednou za čtrnáct dní. Ačkoliv ho měl rád, zdráhal se k němu chodit. Strach chlapci naháněla především tátova nová partnerka, která ho podle závěru vyšetřovatelů dlouhodobě zneužívala k sadomasochistickým hrátkám. Případ, který zacloumal i otrlými kriminalisty, míří nyní k soudu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Státní zástupce spatřuje v jednání 26leté ženy z Plzeňska zločiny týrání a znásilnění. V obžalobě pro ni navrhuje šest let vězení.

Chlapec podle informovaného zdroje Práva prožil v přítomnosti obviněné ženy takové věci, které by zanechaly následky i na dospělém člověku.

Podřízl známého, dohodl se na 13 letech vězení

Krimi

„Když s ní byl o samotě, zavírala ho do kumbálu do doby, než se tam pokálel a pomočil. Pak ho nechala výkaly rukama uklízet. Jindy mu zase přelepovala oči lepicí páskou, přivazovala ho k posteli a do pusy mu strkala erotický roubík,“ popisoval zdroj drsné praktiky.

Chlapce podle spisu měla žena také škrtit provazem a nutit, aby jí olizoval různé části těla. „Stalo se také, že hoch skončil zabalený v gumovém pytli s plynovou maskou na hlavě,“ dodal zdroj.

Za ubodání kamaráda dostal muž 17 let vězení

Krimi

Hoch policistům vypověděl, že před ním žena chodila nahá nebo v gumových šatech. Potvrdil také, že když byl svázaný, sahala mu mezi nohy. „Věrně a autenticky popisuje situace, jejichž významu nemůže rozumět a které se týkají především technik obvyklých u vyznavačů perverzního sexu,“ uvedli znalci do posudku.

Usvědčující fotky

Podle nich se popsané zacházení podepsalo na chlapcově psychice. „Jde především o emoční následky, které jsou typické pro týrání. Hoch trpí úzkostmi s trvalým napětím a značnou ostražitostí. V sexuálním kontextu to nechápe dodnes,“ dodali odborníci.

Obviněná žena podle zjištění Práva odmítla vypovídat. V jejím mobilním telefonu a tabletu kriminalisté nalezli fotky, které ji usvědčují.

Exhibicionistu poslal soud do vězení, používal speciální tepláky se síťovinou v rozkroku

Krimi

„Na jednom snímku je sama s obnaženým prsem, u kterého drží přitisklého chlapce. Na jiné fotce je zase hoch po krk zabalený v černém pytli s páskou přes oči a v ústech s kuličkou spojenou provázkem s dalšími kuličkami,“ uvedl dále zdroj.

Jak vyplývá ze spisu, znalci žádnou výraznou sexuální nebo duševní poruchu u obviněné neodhalili, což ale podle jejich závěru nevylučuje, že se mohla trestného činu dopustit. „Z její strany nešlo o afekt nebo zkratkovité jednání, ale mělo to pravděpodobně souvislost s jejím atypickým sexuálním chováním,“ shodli se psychiatři.

Reklama

Výběr článků

Načítám