Hlavní obsah

Láhev tuzemáku vypil muž z Ostravy v obchodě na ex

Ostrava

Půllitr tuzemáku vypil 29letý muž téměř celý na jeden nádech v jednom z ostravských obchodů. Přistihla ho ochranka na základě kamerového záznamu. Případ není přitom ojedinělý, v minulých týdnech podobné situace strážníci řešili už několikrát.

Muž, který vypil rum v obchoděVideo: Městská policie Ostrava

 
Článek

Jak v úterý uvedla Valerie Melková z Městské policie Ostrava, na počínání zloděje, který si láhev otevřel přímo mezi regály, upozornila strážníky ochranka obchodu.

Když hlídka dorazila na místo, muž už jevil silné známky opilosti, takže bylo třeba zavolat rychlou záchrannou službu, která mladého muže převezla na záchytku.

„Vzhledem k tomu, že muž nebyl v minulosti trestán za majetkovou trestnou činnost, bude přestupek oznámen příslušnému správnímu orgánu,“ uvedla Melková.

Několik podobných případů konzumace odcizeného alkoholu řešili ostravští strážníci i v nedávné minulosti.

V červnu tohoto roku 44letá žena zkonzumovala přímo na prodejně dokonce hned dvě láhve vodky. Strážníci pak ženě naměřili 4,5 promile alkoholu a přivolali na místo zdravotníky.

Opilá žena s plačícím dítětem v kočárku nedokázala ve Varech ani vyslovit své jméno

Krimi

„Snad nejznámější je případ z května loňského roku, kdy v jedné z ostravských prodejen zkonzumoval téměř na ex láhev ostružinové vodky 46letý muž a po vypití v prodejně usnul,“ dodala Melková.

Foto: Městská policie Ostrava

Muž, který vypil rum v obchodě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám