Hlavní obsah

Žena do sebe obrátila dvě láhve vodky přímo v ostravském obchodě

Ostrava

Kuriózní krádež vodky za 550 korun řeší od pondělního večera ostravští strážníci. Žena (44) vypila alkohol přímo na prodejně, kde vzala z regálu dvě láhve vodky a značnou část z obou zkonzumovala, načež zbytek nechala a šla bez zaplacení pryč.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Strážce zákona z městské policie zalarmovala ostraha obchodu, která si všimla ženy, jež se podezřele pohybovala kolem regálů s alkoholem.

„Následně vzala z regálu dvě láhve Amundsen vodky, ty otevřela a značnou část obsahu lahví na místě zkonzumovala. Po krátké degustaci ponechala láhve na místě a odcházela bez zaplacení z prodejny pryč,“ popsal v úterý mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Následovala dechová zkouška, kterou bylo ženě naměřeno 4,51 promile alkoholu.

„Vzhledem k silné podnapilosti strážníci přivolali zdravotníky, kteří ženu převezli do nemocnice,“ zmínil mluvčí. Žena podle něj nebyla dosud trestána za majetkovou trestnou činnost, strážníci proto případ pošlou do správního řízení.

Pro děti do školy v Ostravě dorazila zcela opilá matka

Krimi

Podle Machů zaznamenali strážníci obdobné případy konzumace ukradeného alkoholu v obchodech už v minulosti. Například loni v květnu na jedné z ostravských prodejen zkonzumoval téměř celou láhev ostružinové vodky muž (46) a poté v obchodě usnul.

V červenci pak degustovala víno přímo na prodejně žena (41), která si nedopitou láhev vložila do tašky a prošla pokladnami bez zaplacení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám