Hlavní obsah

Opilá žena s plačícím dítětem v kočárku nedokázala ve Varech ani vyslovit své jméno

Karlovy Vary

Na záchytce skončila ve středu večer žena, která se pohybovala v Karlových Varech s kočárkem s malým plačícím dítětem. Podle karlovarských strážníků byla natolik opilá, že nedokázala ani pořádně vyslovit své jméno.

Foto: MP Karlovy Vary

Opilá matka nedokázala pořádně vyslovit ani své jméno.

Článek

„Po sedmé hodině večer vyjela hlídka na Varšavskou ulici, kde se podle oznámení pohybovala opilá žena, která měla v kočárku malé dítě. To bylo uplakané a apatické,“ informovali ve čtvrtek strážníci o případu na Facebooku.

„Žena měla jazyk po požití alkoholu zamotaný tak, že nebyla schopná hlídce sdělit ani své jméno. Orientační dechová zkouška naměřila hodnotu přes tři promile v dechu,“ pokračovala městská policie v popisu s tím, že strážníci na místo přivolali posádku záchranné služby, hlídku státní policie a kontaktovali pracovnici orgánu sociálně právní ochrany dětí (OSPOD).

Matka se 3,5 promile v Brně zvracela vedle kočárku

Krimi

„Vzhledem k tomu, že se u čtyřicetileté ženy stupňovala agresivita, přiložili jí policisté pouta a po zjištění totožnosti na služebně policie byla strážníky převezena na záchytnou stanici. Dítě bylo záchrannou službou převezeno do nemocnice,“ uzavřeli strážníci s tím, že po vystřízlivění matky bude záležitost řešena s odborem OSPOD a policií.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám