Hlavní obsah

Kamión v Plzni smetl chodce, ten neměl šanci přežít

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

V Plzni na Koterovské třídě srazil kamión ve čtvrtek dopoledne chodce. Ten byl na místě mrtvý. Oběť utrpěla natolik závažná poranění, že po nehodě nebylo zřejmé, zda se jednalo o muže či ženu, ani jakého byla věku. Skupinka lidí před neštěstím pravděpodobně dobíhala přes silnici tramvaj.

Článek

"Měl rozsáhlé devastující poranění. Už mu nebylo pomoci,“ řekla k tragické srážce chodce mluvčí plzeňské záchranky Lenka Ptáčková. 

"Tělo bylo tak deformované, že nebylo možné určit na první pohled,“ doplnila Ptáčková k pohlaví a věku oběti. Později se podařilo zjistit, že se jednalo o muže.

„Mrtvým je 88letý muž, kterého automobil srazil na přechodu. Tahač řídil 35letý muž, u kterého byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem,“ řekla mluvčí plzeňské policie Martina Habrová. 

Jak k nehodě došlo, vyšetřují na místě dopravní policisté. Podle zatím nepotvrzených informací řidič kamiónu s návěsem uvedl, že chodec mu vběhl přímo pod kola. Zřejmě dobíhal tramvaj. Před ním utíkaly na zastávku ještě další dvě ženy.

Reklama

Výběr článků

Načítám