Hlavní obsah

Jsem vrah, přišel oznámit policii muž v Přerově. Ve stanu ležel těžce zraněný mladík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov
Aktualizováno

Pokus o vraždu vyšetřují kriminalisté v Přerově. V sobotu přišel na služebnu 31letý muž, který se chtěl přiznat k vraždě 22letého mladíka. Vzápětí se ukázalo, že se jednalo o jeho spolubydlícího ze stanu, který po těžkém zranění stále žil.

Foto: Policie ČR

Muž těžce zranil mladíka ve stanu v Přerově

Článek

„Uvedl, že muže zavraždil poblíž železnice v Přerově-Lověšicích. Na místo okamžitě vyrazila policejní hlídka, která oblast prohledala. Nejprve nalezla značné množství krevních stop a po dalším pátrání také vážně zraněného, ale živého dvaadvacetiletého mladíka,” informoval v pondělí o případu Libor Hejtman.

Muž přiznal ubodání tří příbuzných na Prostějovsku, soud ho poslal do vazby

Krimi

Policisté zraněnému poskytli první pomoc a záchranka ho s těžkými zraněními převezla do nemocnice.

Podle dosavadního prověřování útočník bez domova těžce snášel společné soužití s mladším spolubydlícím ve stanu, načež se rozhodl, že ho zabije. Během dne si připravil potřebné nástroje, pak se opil a na mladíka zaútočil zezadu.

Muž na Plzeňsku chtěl zabít manželku, pak zastřelil sebe. Všemu přihlížela jejich dcera

Krimi

„Příprava byla poměrně pečlivá, nejprve si přichystal smyčku a mladíka, který dřepěl u ohně, pod pohrůžkou nožem donutil posadit se na židli. Stahovací smyčku mu hodil na krk, a poté ho několik minut vláčel po betonové podlaze, dokud mladík nepřestal jevit známky života. Poté oběť ještě několikrát udeřil kovovou tyčí do hlavy,“ sdělil k případu šéf olomoucké krajské kriminálky Jan Lisický.

Foto: Policie ČR

Útočník podle vyšetřovatelů mladíka škrtil stahovací smyčkou

Když muži podle vyšetřovatelů došlo, co udělal, zvažoval, zda spáchat sebevraždu nebo se jít udat na policii. Nakonec zvolil druhou možnost.

Osmnáctiletá dívka měla po hádce ubodat přítele. Policie ji obvinila

Krimi

Kriminalisté muže obvinili z pokusu o vraždu a soud ho poslal do vazby. „V minulosti byl trestně stíhán, ale jen pro majetkovou trestnou činnost. Obviněnému hrozí dvanáct až dvacet let vězení,” dodal Hejtman.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám