Hlavní obsah

Fantom na invalidním vozíku děsil svou nebezpečnou jízdou ženy v Brně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V sobotu večer volaly hned dvě ženy na tísňovou linku brněnské městské policie, aby oznámily poněkud nevšední záležitost – při chůzi po sídlišti v brněnské části Líšeň je měl totiž svou bezohlednou a agresivní jízdou ohrožovat muž na invalidním vozíku. Strážníci nebyli úplně překvapeni, protože s mužem už nebezpečnou jízdu v minulosti řešili.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

Obě ženy se svěřily, že vozíčkář je úmyslně ohrožoval svým bezohledným a nebezpečným stylem jízdy.

„Jedna z žen strážníkům řekla, že před ním musela dokonce utíkat, protože se vzhledem k rychlé jízdě invalidního vozíku obávala možného zranění. Sedmačtyřicetiletý muž z Brna byl strážníkům známý, neboť obdobné chování s ním už v minulosti projednávali,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Strážníci nehodlali nechat incident bez následků, a rozhodli se proto informovat úředníky s podezřením ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Navíc informace poputují i k sociální pracovnici, která má muže v evidenci.

Německý vozíčkář zranil na Chebsku nožem prostitutku, chtěla ho okrást

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám