Hlavní obsah

Německý vozíčkář zranil na Chebsku nožem prostitutku, chtěla ho okrást

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Až na osmnáct let ve vězení může skončit jedenapadesátiletý německý vozíčkář, který koncem července ve svém vozidle na Chebsku zranil nožem na krku osmatřicetiletou prostitutku. Žena se krátce předtím pokusila během masáže muži odcizit z kapsy peněženku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kriminalisté zahájili trestní stíhání cizince, kterého obvinili z pokusu o vraždu.

„V pátek 22. července letošního roku měl obviněný cizinec přijet osobním automobilem ze sousedního Německa na Chebsko. Krátce před 19. hodinou měl na ulici oslovit osmatřicetiletou ženu, se kterou se v minulosti již několikrát potkal,“ popsal ve středu případ mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Žena měla podle jeho slov nastoupit do auta a zastavili na polní cestě. „V automobilu měla muže začít masírovat a přitom se mu pokusila z kapsy odcizit finanční prostředky,“ uvedl mluvčí.

„Muž měl vzít nůž a ženu s ním napadnout. Měl jí způsobit bodnořezné poranění v horní části těla,“ dodal Kopřiva s tím, že žena následně z auta utekla. Se zraněním skončila v nemocnici.

Dívku v Jirkově pobodal kvůli vztahu, tvrdí policie. Mladíka obvinili z pokusu o vraždu

Krimi

„Kriminalisté se začali případem zabývat a v pátek 5. srpna cizince zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl cizinec vzat do vazby,“ uvedl mluvčí policie.

„V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,“ uzavřel.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám