Hlavní obsah

Exhibicionista daleko neutekl, jedna z obětí si ho vyfotila

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Dobrý příklad, jak se vypořádat s exhibicionistou, předvedly v minulých dnech dvě ženy v Ostravě. Jedna z nich na zvrhlíka, který před ní na ulici onanoval, použila pepřový sprej. Další žena si pak muže vyfotografovala, když ho zakrátko potkala při nakupování. Díky fotografii a dobrému popisu se policistům podařilo jednadvacetiletého mladíka zadržet.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Zatím mu byly prokázány čtyři podobné skutky. V prvním případě se ukájel v polovině ledna před třiadvacetiletou ženou v Hlučínské ulici v Ostravě-Přívoze. „Ta si však jeho nenormální chování nenechala líbit a zvrhlíka obdarovala dávkou z pepřového spreje, načež utekla,“ uvedl mluvčí ostravské policie Petr Svoboda.

Podruhé mladík onanoval v Nádražní ulici před jednatřicetiletou ženou. „Je třeba ocenit aktivitu druhé z poškozených, která exhibicionistu poznala při nakupování v jednom z ostravských supermarketů. Vyfotila jej a fotografii předala policistům, kterým tím velice pomohla při pátrání po tomto zvrhlíkovi,“ dodal Svoboda s tím, že vyšlo najevo, že muž podobným způsobem obtěžoval v únoru ještě další dvě ženy v Ostravě-Přívoze.

„Při výslechu se muž ke všem činům přiznal. Nyní mu za výtržnictví hrozí až dvouletý trest odnětí svobody,“ dodal policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám