Hlavní obsah

Dvojice brutálně zabila mladíka, policie navrhla obžalobu z pět let staré vraždy

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Případ vraždy z ledna 2015 objasnili policisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ), státnímu zastupitelství v předešlých dnech navrhli, aby podalo obžalobu k soudu. Kriminalisté obvinili dva muže z toho, že před více než pěti lety usmrtili tehdy 22letého mladíka a jeho tělo zakopali v lese. Důvodem měly být spory v drogovém byznysu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O případu ve středu informoval mluvčí protimafiánského útvaru Jaroslav Ibehej. Dvojice obviněných, jejichž věk policie neupřesnila, měla vylákat mladíka na schůzku do jednoho z jihomoravských měst.

Ve Francii odsoudili na 25 let muže za vraždu manželky, jejíž tělo se pokusil spálit

Evropa

Oběť tam podle vyšetřovatelů usmrtili zvlášť surovým a trýznivým způsobem, tělo pak odvezli autem a zakopali v několik desítek kilometrů vzdáleném lese. Podrobnosti ke způsobu usmrcení policie nesdělila.

Partnerská hádka přerostla v pokus o vraždu. Žena skončila v nemocnici, muž v cele

Krimi

„Důvodem skutku měly být vzájemné spory ohledně distribuce návykových látek. Po obvinění obou osob byly kriminalisty NCOZ nalezeny ostatky těla, které bylo zakopáno v lese na jižní Moravě,” sdělil Ibehej s tím, že obviněným hrozí až 20 let vězení, případně výjimečný trest vzhledem k brutalitě činu.

Přejetý cyklista na Vsetínsku byl zavražděn. Srazil ho známý, a ještě ho pobodal

Krimi

Spis kriminalisté předali s návrhem na obžalobu státnímu zastupitelství v Brně. Oba obvinění jsou ve vazbě. Jak přesně přišli dvojici na stopu, kriminalisté neupřesnili.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám