Hlavní obsah

Přejetý cyklista na Vsetínsku byl zavražděn. Srazil ho známý, a ještě ho pobodal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín
Aktualizováno

Policie obvinila 45letého muže, který podle kriminalistů v úterý přejel autem cyklistu na Vsetínsku. Podle kriminalistů svého známého srazil úmyslně, a ještě ho bodl. Za vraždu mu hrozí až dvacet let vězení.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo události

Článek

Jak kriminalisté zjistili, 45letý obviněný jel v úterý ráno svým citroënem za svým 36letým známým, který v té době jel na kole obcí Hošťálková ve směru na Ratiboř. Útočník si s ním chtěl údajně vyříkal předchozí konflikt.

Cyklistu na Vsetínsku zabilo auto. Řidič ujel

Krimi

„Když muže na kole dojel, úmyslně do něj narazil, přičemž poškozený spadl na zem. Řidič vystoupil z auta, přistoupil k ležícímu muži a několikrát ho udeřil do obličeje a hlavy a následně ho nožem přineseným z auta bodl,“ uvedla mluvčí policie Lenka Javorková.

Následně se vrátil do auta a proti poškozenému se rozjel. Ten zůstal ležet pod autem. Útočník z místa utekl. Policie na pomoc povolala vrtulník, s pátráním po podezřelém pomohli i místní občané a rozhlas. Muž si na útěku vyzul boty, svlékl oblečení, které schoval pod kámen v řece. Nakonec byl stejně dopaden.

Kriminalisté zjistili, že byl pod vlivem pervitinu. Ještě během noci ho obvinili z trestného činu vraždy, za který mu hrozí až 20 let vězení. V minulosti byl trestán za násilnou trestnou činnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám