Hlavní obsah

Tělo dívky nalezené v oboře Hvězda patří pohřešované. Muž spáchal sebevraždu

Praha
Aktualizováno

Pražská policie v úterý dopoledne potvrdila, že tělo nalezené v pražské oboře Hvězda patří pohřešované 24leté ženě. Zároveň uvedla, že pohřešovaný muž v pátek spáchal sebevraždu. Případ dále vyšetřuje, ale s ohledem na rodinu nechce poskytovat bližší informace.

Pátrání po pohřešované dívce v oboře HvězdaVideo: Novinky

 
Článek

„V tuto chvíli můžeme potvrdit, že se jedná o čtyřiadvacetiletou pohřešovanou ženu, která zemřela násilnou smrtí,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová. Tělo mladé ženy našli policisté v pondělí odpoledne v oboře Hvězda. Totožnost musela potvrdit pitva.

V pražské oboře Hvězda našli tělo, mohlo by jít o pohřešovanou dívku

Krimi

Podle ní byla v pondělí večer potvrzena také totožnost pohřešovaného 34letého muže. Policie uvedla, že v pátek spáchal sebevraždu. Více informací policisté k případu nezveřejnili. „S ohledem na právě probíhající vyšetřování a všechny pozůstalé nebudeme nyní poskytovat žádné bližší informace,“ konstatovala Kropáčová.

Foto: Novinky

Policie v oboře Hvězda.

Podle nepotvrzených zpráv muž spáchal sebevraždu skokem pod metro ve stanici Vltavská. Kriminalisté nevyloučili úzkou souvislost mezi oběma případy a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z násilného trestného činu.

Ve stanici Vltavská metro usmrtilo muže. Provoz na lince C se zastavil

Krimi

Pohřešovanou dívku zachytila bezpečnostní kamera v doprovodu 34letého muže. Po dvojici pátrala policie od pátku, kdy dívku naposled viděli v jejím bydlišti, odkud s mužem odešla.

Kriminalisté zveřejnili záznam z bezpečnostní kamery u vchodu do domu. Policisté se v pátrání se psovody o víkendu zaměřili na Prokopské údolí, v pondělí se pak v odpoledních hodinách přesunuli do obory Hvězda.

Reklama

Výběr článků

Načítám