Hlavní obsah

Dívku, která sokyni šlapala po hlavě, navrhla policie obžalovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie navrhla obžalovat 15letou dívku kvůli loňskému napadení jiné dívky v Ústí nad Labem z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví. Uvedla to mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie – ilustrační snímek

Článek

Z útoku byl pořízen videozáznam, který poté koloval na sociálních sítích. Na videu je vidět, jak obviněná do ležící dívky kope a šlape jí na hlavu, zatímco ji oběť prosí, aby to nedělala. Další lidé útok sledovali. Incident se stal v Krásném Březně v lokalitě, kde žijí lidé se sociálními problémy.

Policie v lednu zraněnou dívku, narozenou v roce 2005, hledala, poté, co ji vypátrala, byla dívka převezena na vyšetření do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Útočnici policie dopadla hned.

Útočící dívka tehdy uvedla, že si to poškozená zasloužila. Byla to údajně její nejlepší kamarádka, která začala tvrdit, že její sokyně provozuje prostituci s Němci.

Policie našla zmlácenou dívku z Ústí. Napadení prý předcházely pomluvy

Krimi

Letos v září se policie začala zabývat brutálním napadením mezi vrstevníky v Benešově nad Ploučnicí na Děčínsku. Také z tohoto útoku na chlapce vzniklo video. Policisté obvinili dva mladistvé.

„Jednu mladistvou osobu obvinili ze spáchání provinění vydírání, výtržnictví a krádež. Druhou mladistvou osobu kriminalisté obvinili ze spáchání provinění vydírání, výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu,“ sdělila mluvčí děčínské policie Eliška Kubíčková.

Ve vazbě jsou dva mladiství z Děčína, kteří rovněž v září napadli v obchodním centru 30letého muže. Staršímu policisté sdělili obvinění pro trestný čin výtržnictví a pokus o ublížení na zdraví, mladšímu pro trestný čin výtržnictví a pokus o těžké ublížení na zdraví.

Drsná tlačenice na diskotéce ve Slušovicích: Leželo na mně několik lidí, líčila dívka u soudu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám