Hlavní obsah

Dívka poničila v Klatovech policejní auto a pak ho poplivala. Kamarádky ji natáčely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Neobvyklou zábavu si vybrala dvacetiletá dívka v Klatovech. Pózovala na policejním autě, kamarádky ji mezitím fotily a natáčely. Vůz ovšem poničila a na závěr i poplivala. Video pak umístila na sociální sítě.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala už 20. ledna, policie o ní informovala až nyní. Hlídka v té době vyjížděla kvůli jinému případu do jednoho z klatovských podniků.

Před bistrem zaparkovala úplně nové služební vozidlo Škoda Kodiaq. „Během provádění úkonů uvnitř se na automobil zaměřila skupinka dívek, která stála opodál. Jedna z nich vylezla na kapotu, kde pózovala,“ popsala policejní mluvčí Iva Vršecká.

Dvacetiletou dívku mezitím fotily a natáčely její kamarádky. „Dotyčná poté z vozidla slezla, kopala do předního kola a na závěr automobil poplivala. Promáčkla kapotu a poškrábala lak, čímž způsobila škodu za více než dvacet tisíc korun,“ vyčíslila Vršecká.

Doplnila, že dívka záznam následně zveřejnila na sociální síti. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z přečinů výtržnictví a poškození cizí věci. O několik dní později jsme dívce sdělili podezření z uvedeného jednání,“ uzavřela mluvčí.

Agresivní žena v Plzni hodila svým psem o zeď a zabila ho

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám