Hlavní obsah

Dívka po půllitru červeného dostala smyk, zastavila o stromy

– Majdalena
Novinky, kub

Nehodu mladé řidičky řešili záchranáři na Jindřichohradecku, kde žena za volantem osobního auta vyjela po smyku ze silnice a vrazila do dvou stromů. Zdravotníci ženu přepravili do nemocnice, předtím ještě policii nadýchala 1,5 promile.

Foto: Policie ČR

Nehoda řidičky na Jindřichohradecku

Článek

Nehoda se stala ve čtvrtek krátce před 21. hodinou na silnici ve směru od Suchdola nad Lužnicí na obec Majdalena. Věk řidičky vozidla Hyundai Getz policisté neupřesnili, jejich mluvčí Hana Millerová hovořila o mladé ženě.

Opilá řidička nevybrala zatáčku a narazila do stromu, zranilo se dítě

Krimi

„Na rovném úseku, po projetí levotočivé zatáčky, pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a dostala smyk. Vyjela vpravo mimo vozovku, kde narazila do dvou vzrostlých stromů,” sdělila v pátek mluvčí.

Auto po nehodě zůstalo ležet na boku, řidičku vyprostili hasiči po přeříznutí bezpečnostních pásů. „Utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena do nemocnice,” uvedla Millerová.

Foto: Policie ČR

Mladá žena přiznala, že před jízdou pila víno.

Řidička podle ní nadýchala přes 1,5 promile alkoholu, opakovaná zkouška ukázala přes 1,4. „Řidička s naměřenými hodnotami souhlasila a policistům měla sdělit, že údajně vypila 0,5 litru červeného vína,” upřesnila mluvčí.

Opilá řidička na Jindřichohradecku nabourala policisty

Krimi

Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz. Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na nejméně 50 000 korun. Policie případ vyšetřuje jako ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám