Hlavní obsah

Opilá řidička nevybrala zatáčku a narazila do stromu, zranilo se dítě

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bzí

Zřejmě nepřiměřená rychlost byla příčinou nehody řidičky u Jablonce nad Nisou, která vezla nezletilé dítě. Žena vyjela ze zatáčky a vrazila do stromu. Podle policie rovněž nadýchala alkohol. Dítě muselo se zraněním do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Řidička vyjela ze zatáčky a vrazila do stromu.

Článek

Nehoda se stala v úterý kolem 22. hodiny v obci Bzí. „Řidička s vozidlem VW Passat jela ve směru do Alšovic a v prudké levotočivé zatáčce vyjela vlivem nepřiměřené rychlosti vpravo mimo vozovku, kde narazila do stromu,” sdělila ve středu mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Řidička v Praze zapíchla auto do výkopu

Krimi

Řidička vezla nezletilé dítě připoutané v autosedačce. Jeho věk policie neupřesnila, dítě odvezla záchranka se zraněním do nemocnice. „Charakter zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,” upřesnila mluvčí.

Nechtěla čekat v zácpě, tak si autem zkrátila cestu přes hroby válečných veteránů

Koktejl

Dechová zkouška ukázala, že řidička sedla za volant s 1,7 promile alkoholu. Policie případ řeší jako ohrožení pod vlivem návykové látky, škodu vyčíslila na 20 000 korun.

Foto: Policie ČR

Řidička na Jablonecku podle policie nadýchala alkohol.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám