Hlavní obsah

Dívka chtěla překvapit rodiče upečeným chlebem, kulinářskou akci řešili hasiči

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žamberk

Zásahem hasičské jednotky skončilo pečení chleba v Žamberku na Orlickoústecku. Dívka chtěla doma překvapit rodiče a dala těsto do trouby v hrnci s pokličkou, která měla umělohmotný úchyt.

Foto: HZS Pardubického kraje

Pečení chleba v Žamberku se zvrtlo, zasahovali hasiči

Článek

Překvapení mělo na rodiče po návratu ze zaměstnání čekat ve středu. Hasiči věk dívky neuvedli, hovořili o mladé slečně.

„Těsto vložila do hrnce, přikryla pokličkou a dala péct do pečicí trouby. Bohužel si už neuvědomila, že poklička má úchyt z umělé hmoty. Po chvilce vycházel z trouby kouř. Dívka na nic nečekala a volala mamince, která ihned kontaktovala hasiče,” popsala ve středu mluvčí hasičů Jana Poláková.

Boxerku uvěznil požár bytu, hasiče odměnila vděčným olíznutím

Krimi

Dívka se podle ní ještě snažila dým likvidovat hrnkem s vodou, troubu vypnula a šla před dům čekat na pomoc.

Na místě zasahovala profesionální i dobrovolná jednotka hasičů, kteří už jen zkontrolovali situaci v kuchyni, vytáhli hrnec a vyvětrali místnost.

Pokoušel se uvařit večeři pro manželku, shořela mu celá loď

Koktejl

„Díky duchapřítomnému jednání mladé slečny vše dobře dopadlo, nehoda se obešla bez zranění a beze škody. Jen to odnesla poklička a také se malinko zvrtlo překvapení, které dívka chystala,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Žhář zapálil na Berounsku devět aut

Hasiči likvidovali v noci na středu rozsáhlý požár v Chyňavě na Berounsku, kde vzplálo devět aut na pozemku u domu. Podle vyšetřovatelů vozidla zapálil zatím...

Výběr článků

Načítám