Hlavní obsah

Mladík surově zkopal a okradl v Brně opilého muže

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na opilého 63letého muže si v Brně troufl zatím neznámý mladík. Svou oběť překvapil úderem zezadu, pak staršího muže zasypal kopy a údery. Napadení ve Vranovské ulici zaznamenala pouliční kamera. Po útočníkovi policisté zatím neúspěšně pátrají.

Surové napadení muže v Brně Video: Policie ČR

 
Článek

K incidentu došlo už na začátku srpna, policisté o něm ale informovali teprve v pondělí, kdy také zveřejnili záběry z bezpečnostních kamer.

Policie po pronásledování zadržela v Brně muže podezřelého z násilí

Krimi

„Za svou oběť si útočník vyhlédl pro něj snadný cíl - třiašedesátiletého muže, který navíc po požití alkoholu nebyl v úplně nejlepší kondici. Zaútočil na něj sérií kopů a úderů, kterými jej dostal do nevýhodné pozice na zemi,” popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto: Policie ČR

Surové napadení v Brně zaznamenala bezpečnostní kamera

Surovec pak muže ještě obral o peněženku a z místa odešel. Napadený podle policie skončil v nemocnici s polámanými žebry.

Foto: Policie ČR

Surové napadení muže v Brně

„Kriminalisté, kteří po útočníkovi pátrají, žádají veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění. Pokud jej poznáváte, dejte nám to vědět na lince 158,“ žádá mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám