Hlavní obsah

Naoko galantní muž v Brně pustil stařenku ve frontě, pak ji bez ostychu okradl

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Podlou krádež spáchanou navíc na ženě seniorského věku vyšetřují brněnští policisté, kteří kvůli tomu pátrají po zhruba 25letém muži. Bezpečnostní kamery ho zaznamenaly při útěku z místa krádeže. Podle vyšetřovatelů si vyhlédl u novinového stánku seniorku, kterou nejdřív pustil před sebe, načež využil příležitosti, vytrhl jí z ruky peněženku a utekl.

Drzý zloděj okradl v Brně seniorkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se stal již první březnovou neděli, policii se ale dosud nepodařilo najít muže ze záznamu kamer, obrátili se proto nyní na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání.

Žena čekala, až na ni přijde řada, kolem 18. hodiny u novinového stánku ve Vídeňské ulici, kam si podle policie přišla koupit oblíbený časopis.

Dejte mi podmínku, vězení mě nenapraví, žádal soud zloděj

Krimi

Vtom se tam objevil podezřelý mladík. „Jakmile stařenku spatřil, vypočítavě jí pustil před stánkem před sebe. Pak chvilku vyčkával na vhodnou příležitost, která se mu naskytla při placení. Šokované ženě totiž náhle z ruky vytrhl její peněženku a začal z místa utíkat. Snadno si tak přišel na kořist téměř tři tisíce korun,“ popsal ve čtvrtek krádež mluvčí policie Petr Vala.

Útočník v Brně surově napadl muže o berlích

Krimi

Kriminalisté v případu pracují s kamerovými záznamy, na kterých je podezřelý vidět, když utíká z místa činu.

Hledaný mladík byl podle policie ve věku kolem 25 let, oblečený byl do černé bundy s výraznými zlatými orientálními znaky na prsou a rukávech. „Jakékoliv informace můžete volat na tísňovou linku 158,” dodal Vala.

Reklama

Výběr článků

Načítám