Hlavní obsah

Dálnici D1 před Prahou zablokovaly četné nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dopravní nehody komplikovaly řidičům v pondělí ráno a dopoledne příjezd do Prahy po dálnici D1. Na desetikilometrovém úseku před Prahou se během dopoledne odehrálo celkem pět karambolů. První čekal na řidiče na 10. kilometru, kde se srazila čtyři auta. Osobní auta se srazila na 5,5 kilometru u Club hotelu Praha. Na druhém kilometru pak provoz blokovala nehoda dvou kamiónů.

Článek

Nejdéle trvalo odstraňování nehody dvou nákladních vozidel, které se srazily na druhém kilometru. Po dokončení překládky nákladu tam silničáři ještě instalovali nová svodidla, která byla při nehodě poškozena.

O půl kilometru dál od Prahy blokovala provoz dvě osobní auta, další dvě nehody osobních aut se staly na 4,5. a 5,5. Na desátém kilometru pak v sobě skončila čtyři osobní vozidla.

Kvůli nehodám se tvořily dlouhé kolony. Policie proto řidičům doporučovala vyhnout se jim a sjet z dálnice už na 15. kilometru na sjezdu na Velké Popovice.

Podle informací policie se všechny pondělní nehody na D1 obešly bez zranění.

Kliknutím na mapu ji zvětšíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám