Hlavní obsah

Dal jsem si lajnu, vysvětloval řidič policii, proč jel po D11 stoosmdesátkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předměřice

Rychlostí 180 km/h uháněl mladý řidič po dálnici D11 na Královéhradecku. Policisté šoféra vozidla značky Seat zastavili v pondělí večer. Dechová zkouška na alkohol byla negativní, naopak tomu bylo u testu na další návykové látky.

Foto: Policie ČR

Řidič na nově otevřené dálnici D11 uháněl 180 km/h

Článek

Řidiče zaznamenali policisté v pondělí po 21. hodině na 97. kilometru dálnice D11 u obce Předměřice. Incident se odehrál na novém úseku dálnice.

Řidič na pervitinu uháněl před policií, skončil v plotu

Krimi

„Čtyřiadvacetiletý řidič vozidla Seat se na výzvu policistů podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem, ovšem test na drogy měl pozitivní. Dle svých slov užil 'lajnu' pervitinu v předchozích dnech a na jejich výzvu se odmítl podrobit lékařskému vyšetření,” informovala v úterý o případu mluvčí policie Šárka Pižlová.

Řidiče BMW nakopnutého pervitinem zátaras nedostal, v patách měl dvacet hlídek

Krimi

„Lustrací vozidla jsme dále zjistili, že již od srpna letošního roku nemá platnou technickou kontrolu. Všechny potřebné doklady k řízení vozidla muž předložil,” upřesnila mluvčí.

Zdrogovaný řidič s policií v patách túroval fabii na 200 km/h

Krimi

Policie poslala případ do přestupkového řízení, ve kterém podle mluvčí hrozí pokuta od 25 000 do 50 000 tisíc korun a zákaz řízení od jednoho do dvou let.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám