Hlavní obsah

Čtyřicet tisíc korun se vznášelo na Zlínsku nad hlavami motoristů

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi neobvyklý zážitek mají za sebou policisté ze zlínského dopravního inspektorátu. Na frekventované páteřní trase mezi Malenovicemi u Zlína a Otrokovicemi sbírali poletující papírové bankovky.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Při projíždění tohoto úseku upoutal pozornost policejní hlídky předmět, který ležel na silnici. Když přes něj přejelo vozidlo jedoucí před nimi, začaly se v okruhu několika desítek metrů vznášet papírové ústřižky, které ostatním řidičům mohly bránit ve výhledu z vozidla,“ přiblížila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Policisté zastavili a snažili se co nejdříve zjistit, o co jde. „Byli překvapení, když uviděli, že předmět na zemi je peněženka a vznášející se útržky jsou peníze,“ podotkla mluvčí s tím, že policisté veškeré bankovky, které v okolí našli, posbírali.

Excentrická podnikatelka oslavila výhru v loterii po svém

Koktejl

„Jednalo se zejména o bankovky v nominální hodnotě dva tisíce korun. Celkově našli policisté téměř čtyřicet tisíc korun, třicet eur, osobní doklady muže z Hodonínska a platební kartu,“ spočítala Kozumplíková.

Šťastný muž si přišel ztracené peníze vyzvednout na policejní oddělení do Zlína. „Vysvětlil, že byl ve Zlíně nakupovat, peněženku si po nákupu položil na střechu vozidla a zapomněl na ni,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám