Hlavní obsah

Excentrická podnikatelka oslavila výhru v loterii po svém

Novinky, pal

Vyhrát v loterii, to udělá radost snad každému. Jsou ale výherci, kteří se o tuto radost chtějí podělit. Někteří dají něco na charitu, jiné napadnou bláznivější způsoby. Třeba jako 48letou thajskou podnikatelku Wannalee Panyasaiovou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Výherkyně loterie rozhazovala peníze a zlato z paragliduVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na záběrech z minulé neděle je vidět, jak obyvatelé provincie Udon Thani, která leží v severovýchodním Thajsku, běhají po poli a chytají bankovky, které padají z nebe. Další pak sbírají ty, které přistály na poli.

Konečně se dočkali. Po 38 letech sázení vyhráli manželé téměř 10 miliard

Koktejl

Peníze a šperky rozhazovala z paraglidingového křídla excentrická podnikatelka Wannalee Panyasaiová, která vyhrála ve vládní loterii v listopadu loňského roku 90 milionů thajských bahtů, tedy zhruba 66,5 milionu českých korun. A tímto způsobem se rozhodla oslavit své narozeniny.

Zachránil život policistovi, karma zaúřadovala velmi rychle

Muži

Na oslavu vyčlenila 300 tisíc bahtů (221 tisíc korun), část peněz použila na nákup šperků, část rozházela v papírových bankovkách. „Vím, že peníze, které jsem vyhrála, jsem získala jen díky štěstí. Tak si myslím, že je dobré se o to štěstí podělit i s ostatními,“ vysvětlila svůj počin podnikatelka.

Do thajské národní loterie za každý měsíc zapojují miliony Thajců. Během jednoho kalendářního měsíce probíhají vždy dvě tažení, jedno 15. den v měsíci, další na jeho konci.

Reklama

Výběr článků

Načítám