Hlavní obsah

Autem na Znojemsku proletěl kus ledu z kamionu. Těsně minul řidiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Podruhé se narodil, okomentovala policie nehodu 19letého mladíka ze Znojemska. Na auto mu v pondělí spadly kusy ledu z protijedoucího kamionu a o pár centimetrů minuly jeho hlavu.

Foto: Policie ČR

Zničené osobní auto.

Článek

Mladý muž jel VW Golf zatáčkou mezi obcemi Kuchařovice a Suchohrdly, když jej míjel dosud neznámý kamion. Z něj se uvolnil kus ledu, který vletěl přes čelní sklo do auta a těsně minul hlavu řidiče.

Řidiči u Jičína prolétl sklem led z jiného vozu. Viník se přihlásil policii

Krimi

„Částečně led zůstal na zadním sedadle a zbytek vyletěl zadním sklem. Devatenáctiletý mladík z našeho regionu se včera před polednem v podstatě podruhé narodil,“ uvedla mluvčí policie Lenka Drahokoupilová.

Podle ní si řidič nákladního auta nehody ani nemusel všimnout a pokračoval v jízdě. Policie po něm pátrá. Šofér utrpěl lehké zranění, škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun.

„V souvislosti s touto dopravní nehodou zdůrazňujeme, jak je důležité led z vozidel řádně odstranit. Když toto zjistíme při silniční kontrole, lze na místě uložit pokutu až dva tisíce korun,“ shrnula Drahokoupilová.

Foto: Policie ČR

Zničené osobní auto.

Foto: Policie ČR

Led málem vážně zranil řidiče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám