Hlavní obsah

Umění italských mistrů

Komerční článek

Dolce vita aneb Bezstarostné vychutnávání si požitků, které život nabízí, je Italům vlastní. Radost, relax, uvolnění, ale také luxus jsou základními aspekty sladkého žití, které se mimo jiné promítají i do italského designu. Objevte je v jedinečných kolekcích nábytku Natuzzi Italia a dopřejte si dolce vita každý den.

Foto: Natuzzi Design Center

Umění italských mistrů

Článek

Natuzzi Italia vznikla v Itálii jako rodinná firma už před více než 65 lety. A my v Česku si už déle než 30 let můžeme užívat dokonalého komfortu a estetiky, které její produkty do našich životů přináší.

Důkazem jedinečného italského umu je i nová kolekce, která vznikla ve spolupráci se zkušenými návrháři z celého světa, jako jsou Simone Bonnani, Enrique Martí, Fabio Novermbre nebo Marcantonio.

Na samotnou výrobu, která probíhá zásadně přímo v Itálii, však dohlížejí samotní italští mistři.

Foto: Natuzzi

Model Colle - bjarke Ingels Group

Pohovky z nové kolekce Natuzzi Italia se řadí mezi opravdové designové skvosty. Díky své modularitě jsou perfektně všestranné a hravě se přizpůsobí jak potřebám vašeho těla, tak interiéru.

Originální sedací soupravy vdechnou vašemu domovu nadčasový vzhled při zachování bezvýhradného komfortu pro dokonalý relax a uvolnění.

Foto: Natuzzi

Model Simple - Natuzzi Design Center

Natuzzi Italia však svůj nesporný talent nesoustředí pouze na pohovky. Vaší pozornosti by neměly uniknout ani další produkty, které se mohou zařadit po bok uměleckých artefaktů.

Jedním takovým je i lampa Germoglio, jejíž unikátní tvar klíčícího olivovníku symbolizuje znovuzrození přírody.

Foto: Natuzzi

Germoglio - Marcantonio

Vše začíná od Adama

Pohovka Adam představuje novou interpretaci ikonického stylu Natuzzi Italia, který byl vylepšen tak, aby se stal archetypem pro svou pozdější evoluci.

Sekční pohovka navržená holandským studiem Marcela Wanderse je dostupná v lineárním i rohovém provedení. A díky své mimořádné variabilité konfigurací a čalounění uspokojí všechny potřeby prostoru a pohodlí.

Foto: Natuzzi

Model Adam - Marcel Wanders

Při navrhování pohovky Adam věnovalo Natuzzi Italia pozornost hodnotám jako udržitelnost a odolnost vůči času.

Proto ji lze mimo tradiční materiály jako kůže, látka či samet pořídit také ve variantě, kdy je čalounění vyrobeno výhradně z přírodních materiálů. Masivní jasanové podnoží pohovky se navíc skvěle doplňuje s konferenčním nebo jídelním stolem ze stejné kolekce.

Přijměte naše pozvání a přijďte si pohovku Adam a ostatní novinky, jako jsou pohovky Colle, Splash, Wellbe, Melody a jiné, vyzkoušet na vlastní kůži v showroomu Natuzzi Italia v Praze V Jámě 3. 

Případně se těšíme na setkání s vámi v našich dalších showroomech v Praze nebo Brně. Umění italských mistrů se totiž nedá převyprávět, musí se zažít.

Výběr článků

Načítám