Hlavní obsah

Potkejte Anděla krásy a splňte si svůj sen - vyhrajte luxusní Audi A3

Novinky, AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Období adventu je opředeno mnoha legendami o nadpřirozených bytostech, jež sestoupí na zem a plní lidem jejich nejtajnější přání. Potkejte i vy svého Anděla, který vám nadělí překrásné auto. Andělé se slétnou 5. 12. v 18 hodin k pražskému Rudolfinu.

Článek

Avon ví, jak splnit vaše sny. Naši Andělé krásy Vám zpříjemní sváteční večer a ještě díky nim máte možnost získat celou řadu hodnotných cen, z nichž tou nejlákavější je zcela jistě nové Audi A3. Je to tak jednoduché. Podmínkou pro zařazení do loterie je kompletní vyplnění kuponu, který získáte přímo na místě. Stačí pouze správně odpovědět na položenou otázkou a vhodit kupon do Avon osudí.

Andělé krásy, vaše Avon Ladies, však mají více atraktivních nabídek, kterých by bylo hříchem nevyužít. Viděli jste již letošní nabídku dárkových sad v katalozích Avon? Potěšte o Vánocích své blízké kvalitní kosmetikou, která obyvatele České a Slovenské republiky hýčká již 20 let.

Více informací o této andělské akci společně s termíny a seznamem měst, kde budete moci soutěžit a vyhrávat, naleznete na našich webových stránkách www.avoncosmetics.cz a www.facebook.com/AvonCzech

Výběr článků

Načítám