Hlavní obsah

Office trochu jinak. Své soubory máte vždy po ruce

Novinky, MICROSOFT s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Upravit textový dokument, podělit se s přáteli o fotky nebo si třeba připravit nákupní seznam. To vše můžete nyní udělat, ať jste kdekoli – na počítači, ale také na tabletu nebo mobilu. A vždy budete mít k dispozici aktuální verzi.

Pro všechna zařízení

Článek

Bez kancelářské sady se dnes už neobejdeme – potřebujeme pracovat s texty, tabulkami, připravovat prezentace nebo si psát poznámky. Přitom už nevystačíme jen s počítačem, ale často musíme sáhnout i po tabletu nebo mobilu. Na každé zařízení však ještě nedávno existovaly zcela jiné aplikace.

Všechno pěkně po ruce

Office 365 zažitá pravidla mění, a vůbec poprvé si můžeme kancelářskou sadu pronajmout jako službu. Základní licence Office 365 pro jednotlivce je určená pro jeden počítač a jedno mobilní zařízení, můžete si ale koupit i rodinnou licenci pro domácnosti. Ta je určená až na pět počítačů PC nebo Mac a pět mobilních zařízení, včetně iPadu, a používat jde i bez připojení k internetu.

Zálohujte i fotky nebo videa

S předplatným navíc každý uživatel získává i 1 TB (1024 GB) prostoru na online úložišti OneDrive (od 28. října 2014 začal Microsoft navíc pro zákazníky s aktivním předplatným Office 365 pro domácnosti a jednotlivce navyšovat kapacitu úložiště OneDrive na neomezený objem dat), a 60 volných minut měsíčně pro volání přes Skype na pevné linky ve více než 60 zemích, včetně České republiky, a na mobilní telefony v 8 zemích.

Více informací najdete na www.officedomu.cz

Výběr článků

Načítám