Hlavní obsah

Neodolatelné spojení krásy a výkonu - elegantní Giulietta s nezlomným sportovním srdcem

Novinky, FIAT ČR spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen málokterá automobilka na světě má tolik věrných příznivců jako Alfa Romeo. Jeremy Clarkson z britské televizní automobilové show Top Gear s oblibou říká, že se nikdo nestane opravdovým motoristickým nadšencem, pokud alespoň jednou v životě nevlastní Alfu Romeo, ohnivě rudý a živý vůz z Itálie.

Alfa Romeo Giulietta

Článek

Fandové na nich už po desetiletí obdivují hlavně jejich odvážný design a vzrušující pocit, který Alfy nabízejí při řízení. Vypráví se, že i slovutný Henry Ford smekl klobouk, když poprvé uviděl Alfu Romeo, a Enzo Ferrari nadšeně oslavoval, když premiérově pokořil na závodní dráze automobil se znakem hada.

Krásná a rychlá Alfa Romeo Giulietta také nenechá nikoho chladným. Díky jejímu nezaměnitelnému italskému designu a technické dokonalosti se o ní hovoří jako o mistrovském díle. Probouzí zaujetí, vášeň a nadšení. To pravé kouzlo řízení Giulietty, která poskytuje komfortní jízdu po stylu diplomatických limuzín, ale i pořádné řádění na klikatých okreskách, si lze vychutnat i díky její automatické převodovce TCT s dvojí spojkou, u níž během řazení prakticky nedochází k přerušení tahu motoru. Okouzlující Giulietta je prostě srdcová záležitost. Způsob života. Až jakýsi druh posedlosti. Za ní se každý nejen s chutí otočí, ale vyzkouší-li si její jízdní vlastnosti, nebude chtít řídit nic jiného.

Výběr článků

Načítám