Hlavní obsah

Markýza pro dokonalý stín, roleta Zebra pro větší šmrnc

Novinky, SERVIS CLIMAX a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože nás sluneční paprsky naplňují dobrou náladou a pozitivní energií, nastanou během dne chvíle, kdy chceme relaxovat ve stínu. Pokud hledáte způsob, jak vytvořit blahodárný stín raz dva, vsaďte na kvalitní stínění od českého výrobce Climax.

Volně stojící Kubus

Článek

Originální konstrukce samostatně stojící markýzy Kubus je výrazným exteriérovým prvkem, který dotvoří vzhled vašeho domu a zahrady. Markýzy a pergoly značky Climax jsou vhodné k zastínění větších ploch teras či balkónů. Široká paleta barev látek umožňuje přizpůsobit markýzu každé fasádě.

Roleta s látkou Zebra

Rolety zažívají v poslední době svou renesanci. Jsou méně náročné na údržbu než klasické záclony a závěsy, snadno zkrotí sluneční paprsky a současně ochrání před nechtěnými zraky zvenčí. Kouzlo rolety s pruhovanou látkou Zebra spočívá v tom, že látka je dvojitá a střídají se na ní plné pruhy s průsvitnými.

Roleta s látkou Zebra

Celokovová žaluzie Protal nemá na rozdíl od všech ostatních žaluzií žebříček ani textilní pásku, ale řetězový ovládací systém, který je ukrytý v postranních lištách. Protal je opatřen pojistkou proti nežádoucímu vytažení, tak je i výrazným bezpečnostním prvkem, který se nedá srovnávat s žádným jiným produktem na trhu stínící techniky. Zároveň je opatřen i pojistkou proti přimáčknutí předmětu.

Výběr článků

Načítám