Hlavní obsah

HONOR Magic5 Pro je mistr fotografování i natáčení videí na mobilní telefon

Komerční článek

S profi výbavou chytrých telefonů dnes automaticky spoléháme na fotky i videa nejvyšší kvality. Smartphony tak nahrazují těžké zrcadlovky, které dřív nesměly u výjimečných situací chybět. Fotografování je navíc až pro 57 % Evropanů zálibou číslo 1. Co ve výbavě fotomobilů rozhodně nesmí chybět a jak vypadá jejich testování v laboratořích DXOMARK?

Foto: Honor

HONOR Magic5 Pro

Článek

Testování v laboratořích ve Francii už od roku 2004

DXOMARK jsou prestižní nezávislé laboratoře u Paříže, které od roku 2004 testují kvalitu smartphonů, fotoaparátů, displejů i softwarových řešení na vysoce profesionální úrovni.

Jak takové testování vypadá? Testeři pro nezávislou analýzu pořizují 3 000 fotek a 150 minut videa a drží se standardů pro testování fotoaparátů mobilních telefonů. Většina testů v DXOMARK je plně automatizovaná, takže nepotřebuje člověka. K tomu testeři přidávají analýzu ze skutečných situací každého z nás.

Fotografování je nejjednodušší způsob, jak zachytit vzpomínky a až pro 57 % Evropanů je tou vůbec nejoblíbenější zábavou.

DXOMARK: Testování HONOR Magic5 ProVideo: Honor

Podívejte se na testování špičkového fotomobilu HONOR Magic5 Pro

Testování a skóre foto a video výbavy má 5 sekcí: Video, Foto, Zoom, Bokeh a Náhled, a konkurenční modely se dají jednoduše porovnat. HONOR Magic5 Pro po součtu všech kategorií a analýze výsledků získal 152 bodů a v době testování byl mobilem s nejlepší kamerou. I když se mezitím pořadí zamíchalo, stále se drží ve špičce a patří do zlaté kategorie mobilů s nejlepší kamerou na světě.

Foto: Honor

HONOR Magic5 Pro

Dokonalé portrétní fotky

U prestižní organizace DXOMARK získal HONOR Magic5 Pro nejvyšší možné skóre. Zazářil perfektními výsledky rychlosti spuštění závěrky, přesným zaostřením, prémiovým rozlišením a přirozeným tónem pleti. Testovací tým vyzkoušel několik situací, ve kterých smartphone ukázal špičkovou kvalitu.

Dobré vytónování pleti

Pro dnešní chytré telefony jde o jednu z největších výzev. Při focení portrétu je těžké zaručit pěkný tón pleti, tak aby seděl každému.

Zachycení pohybu

Je to jako zastavit čas. Takový snímek potřebuje nízký expoziční čas, který ale může ovlivnit kvalitu fotky. HONOR Magic5 Pro dosáhnul velmi vysoké kvality při zachycení momentu v pohybu.

Rychlé spuštění závěrky fotoaparátu

Vyfocení momentky žádá rychlou reakci nás i spuštění fotoaparátu. HONOR Magic5 Pro to zvládnul na jedničku. Neuteče vám s ním poutavý moment při sportu ani kouzelná chvíle vašich pobíhajících dětí.

Foto: Honor

HONOR Magic5 Pro

Fotografování za špatného osvětlení

Za špatného počasí, v interiéru nebo v noci je pro fotoaparáty těžké zaostřit a pořídit kvalitní fotku. Snímky z HONOR Magic5 Pro si zachovaly ostré detaily vysoké kvality a foto mobil exceluje i ve vykreslení barev a v precizním automatickém zaostření.

Foto: Honor

HONOR Magic5 Pro

Vysoká kvalita i v největším zoomu

Zoomování je pro fotoaparáty náročnou disciplínou. HONOR Magic5 Pro při testování výkonnosti zazoomování zaznamenal nejvyšší rozlišení v porovnání s konkurencí ze stejné cenové kategorie, jak během focení, tak i při natáčení videí.

Bezchybný videohovor i natáčení videí

Kvalita videa se perfektně pozná u obtížnějších scenériií, jako je natáčení lidí nebo záznam v pohybu. HONOR Magic5 Pro nezklamal přesným automatickým zaostřením, ale také skvělou stabilizací i vykreslením barev.

Výběr článků

Načítám