Hlavní obsah

DevOps: od simulace k realitě za 1 den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DevOps (best practice - příklady nejlepších postupů pro řízení IT) přináší organizacím řadu výhod, včetně lepší odezvy směrem k zákazníkům, rychlejší dodací lhůty, efektivnější proces vývoje od návrhu smlouvy po implementaci aplikací a služeb.

Foto: TAYLLORCOX

www.tx.cz

Článek

Jak získat podporu pro DevOps transformaci?

Docela lehce. Dá se říci, že pomoc je „na dosah“. DevOps konzultace, školení a simulační workshopy společnosti TAYLLORCOX pomáhají organizacím vytvořit si vlastní unikátní cestu k úspěchu a využití z DevOps přesně a jen toho, co vás v aktuální moment posune.

Ukážeme vám, jak DevOps simulace ve spolupráci s G2G3 pomáhají klientům jako je Alza.cz, Pražská Plynárenská, Embedit - HomeCredit a dalším dosáhnout úspěchu a posunout jejich schopnosti i dovednosti ještě dál.

DevOps simulaceVideo: TAYLLORCOX s.r.o.

Samotný průběh DevOps simulace

Tento intenzivní 1 denní workshop využívá reálné scénáře a učení se pomocí pochopení pozitivních dopadů metodiky v každodenních situacích. Zaměřuje se na kulturu organizace, interní i externí pracovníky a procesy.

Dokonale nasimulujeme vaše pracovní „flow“ v organizaci. Není nutná předchozí znalost DevOps. V rámci dne absolvujete 3 kola. V nich se zaměříte na plánování, dodávku a kontrolu produktů a služeb. Pojďme se společně vydat na první krok k transformaci na DevOps.

Budete pracovat pro imaginární organizaci, který má za úkol implementovat nové funkce do online systémů a zároveň spravovat životně důležité systémy, které zpracovávají transakce se zákazníky.

Samotný vývoj aplikací není součástí hry. Development probíhá jen v digitálních aplikacích na manažerské úrovni. Stejně tak řešení incidentů a dalších operací probíhá v simulátoru - digitální aplikaci, která je cloudu.

Foto: TAYLLORCOX

Nicméně výstupy z vašich manažerských rozhodnutí jsou sbírány do softwarové aplikace, která zobrazuje online Dashboard a monitoruje vývoj i dodávky v každém kole.

Nastavuje servisní incidenty a poskytuje dostatek informací pro analýzu vašich kroků. Tyto reporty jsou na konci každého kola vyhodnoceny a následný rozbor se soustředí na praktické tipy, jak s pomocí DevOps pracovat efektivněji, lépe.

Jak celá simulace probíhala a co na to říkají absolventi? Podařilo se odbourat kulturní i firemní bariéry kolem přechodu na DevOps? To se dozvíte zde.

Výběr článků

Načítám