Hlavní obsah

Dejte si novoroční předsevzetí, které se plní samo

Novinky, Equa Bank, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S koncem roku si dáváme novoroční předsevzetí, ale jen 10 % z nás ho nakonec dodrží. Přitom dostát některým je snadné. Například pokud chcete ušetřit, stačí, když prostě jen změníte banku. Nebudete pak platit zbytečné poplatky za vedení účtu nebo vysoké úroky na půjčkách.

Dejte si novoroční předsevzetí, které se plní samo

Článek

Pokud splácíte půjčku, máte možnost úvěr si významně zlevnit. Stačí ho refinancovat za výhodnějších podmínek. Průkopníkem refinancování je Equa bank, u níž půjčku zlevníte až o desítky tisíc korun, ať už si snížíte splátky při stejné době splácení, nebo si naopak sloučíte všechny stávající půjčky do jediné. Ať tak, či tak, s RePůjčkou vždy ušetříte, a to v průměru 20–30 tisíc Kč. Navíc Equa bank za vás vše zařídí. Stačí jen vyplnit žádost na www.equabank.cz, nebo zajít na jedno z 59 obchodních míst Equa bank. O schválení se dozvíte ihned. Výši a termín nových splátek si pak nastavíte sami podle aktuálních potřeb. Navíc pokud o RePůjčku zažádáte do 31/3/17 ve výši alespoň 50 tisíc Kč, získáte jako dárek tablet Lenovo.

Ušetřete za běžný účet

Platíte své bance za vedení účtu nebo za běžné služby? Pak je nejvyšší čas na změnu. Na trhu boduje u veřejnosti již několik let Běžný účet od Equa bank. Nabízí bez jakýchkoliv podmínek bezplatné vedení účtu, neomezené výběry ze všech bankomatů v ČR, příchozí a odchozí platby, internetové a mobilní bankovnictví a multiměnovou platební kartu. Pokud se rozhodnete tento účet využívat, můžete na poplatcích ročně uspořit několik tisíc korun.

Výběr článků

Načítám