Hlavní obsah

Zvědavé medvídě si dopřálo koupel ve vířivce

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roztomilé překvapení čekalo minulý pátek na dvojici ve srubu v národním parku Great Smoky Mountains v Tennessee. Časně zrána je totiž navštívila medvědice se třemi mláďaty. Jedno z nich neodolalo napuštěné vaně a dopřálo si osvěžující koupel.

Foto: Profimedia.cz

Medvídě si dopřálo chladivou koupel.

Článek

Elizabeth Stricklandová s přítelem se těšili na pohodový prodloužený víkend v nádherné přírodě národního parku v Tennessee a hned páteční ráno se jim přírody dostalo měrou vrchovatou. Jen co se v pátek ráno podívala Elizabeth z okna, uviděla, jak jejich srub zvědavě obchází medvědice.

Foto: Profimedia.cz

Setkání s medvědí rodinkou proběhlo i díky ukázněnosti turistů bez sebemenších problémů.

„Běželi jsme k oknům ložnice a na verandě uviděli tři medvíďata,“ popsala setkání Elizabeth. Jedno z nich se odvážilo do vířivky, která zůstala přes noc odkrytá. Medvídě si osvěžující koupel očividně užívalo, což Elizabeth neopomněla zdokumentovat.

„Rodinka zůstala jen pár minut a pak odešla pryč,“ uvedla Elizabeth. Toho pár využil, aby rychle zavřel všechno, co se v chatě zavřít dá, pro případ, že by se medvědi vrátili.

Foto: Profimedia.cz

Pro zvědavé mládě byla voda neodolatelná.

Po chvíli byla medvědice zpět, ale když zjistila, že se do chaty nedostane, s medvíďaty odešla nadobro. „Bylo to krásné a zábavné setkání, na které jen tak nezapomeneme,“ uzavřela nadšená turistka.

Reklama

Výběr článků

Načítám