Hlavní obsah

Medvěd se vloupal na zahradu, aby se zchladil v bazénu

Novinky, tcs

V těchto horkých letních dnech není jídlo tím jediným, co láká medvědy k lidským obydlím. Huňáče, který se zatoulal do zbohatlické čtvrti Granada Hills na okraji Los Angeles, přilákala vidina studeného bazénu. Poté, co se dostatečně ochladil, ho policisté uspali a vypustili zpět do volné přírody.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd se přišel zchladit do bazénuVideo: Reuters

 
Článek

Medvěd byl spatřen v okolí již několikrát předtím, v úterý se však konečně někde zdržel déle a místní obyvatelé okamžitě zavolali policii. Ve vodě strávilo zvíře zhruba půlhodinu. Krátce poté, co se medvěd vykoupal v bazénu, se policistům a veterinářům podařilo zvíře uspat.

„Těžko můžeme vinit tohoto chlupáče, že se chtěl v těchhle vedrech smočit,“ napsala losangeleská policie na svém twitterovém účtu. „Každopádně jsme rádi, že můžeme ohlásit, že byl navrácen zpátky domů,“ pokračuje vzkaz.

Medvěd byl vypuštěn zpět do divočiny. Červená známka na jeho uchu znamená, že už byl jednou odchycen, a policistům a záchranářům pomáhá rozpoznat, s kterým zvířetem mají co do činění. Za koupel obdrží medvěd podobnou známku do druhého ucha.

„Pamatujte, ačkoliv vypadá roztomile, je to medvěd,“ varuje na konci svého příspěvku policie. „Takže se držte dál a volejte úřady,“ dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám