Hlavní obsah

Zloději na sebe sami zavolali policii. Potřebovali pomoct s lupem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Floridě byli v sobotu zadrženi muž a žena poté, co se snažili vykrást dům. Potřebovali pomoc s odvozem lupu, a tak zavolali na tísňovou linku. Policisté je chytili přímo na místě a odvezli rovnou do vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté vyrazili na místo poté, co tísňová linka přijala hovor, ale na druhé straně nikdo nemluvil. Když přijeli k domu, zjistili, že v něm aktuálně nikdo nežije, ale dovnitř se pohodlně dostali odemknutými dveřmi.

V domě našli třiadvacetiletého muže a jeho o rok mladší přítelkyni, kteří se pokoušeli dům vykrást. Muže poznali okamžitě, protože ho dříve v týž den zachytily bezpečnostní kamery při krádeži v obchodě.

Žena později policistům u výslechu řekla, že na tísňovou linku 911 volala proto, že potřebovali pomoc s odvozem nakradených věcí. A také potřebovali odvézt na letiště, protože chtěli strávit víkend v New Yorku. Místo toho putovali do vězení. Oba byli obviněni z vloupání do domu a muž k tomu dostal i krádež v obchodě.

„Strážníci jim POMOHLI a také je ODVEZLI,“ napsala na Facebooku kancelář šerifa okresu Polk s dodatkem, že místo letiště vedla jejich trasa do okresní věznice. „Ostatně v naší věznici je to stejně mnohem lepší než v New Yorku,“ zakončili policisté svůj příspěvek.

Zloděj na útěku se nevědomky schoval v sídle německého prezidenta

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám