Hlavní obsah

Zloděj předstíral, že je odpadkový pytel. Natočila ho kamera na domě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sacramento

Zloděj v kalifornském městě Sacramento se chtěl zmocnit balíčku ležícího na zápraží jednoho z místních domů, ale problém představovala bezpečnostní kamera. Přistoupil však k němu značně kreativně, když na sebe vzal podobu volně pohozeného pytle s odpadky.

Foto: Profimedia.cz

Odpadkové pytle

Článek

Maskování či skrývání se za pomoci zdánlivě nehybných předmětů, které se však pohybují, patří k nesmrtelným klasikám například v různých komediích, ale asi se nenajde příliš lidí, kteří by si tento koncept vyzkoušeli v praxi.

Jedním z nich je zloděj z kalifornského Sacramenta, jenž se před místním domem jal předstírat, že je pytlem s odpadky, aby ho nezachytila bezpečnostní kamera. Cílem byl balíček, jenž doručovací služba nechala přede dveřmi, a tak když byl vzduch čistý, dal se pytel do pohybu.

Zloděj však zůstal komicky po celou dobu v podřepu, a to i při odchodu, kdy už měl balíček ve své moci. Možná měl obavy, že by zakrytý obličej nestačil a byl by identifikovatelný podle oblečení. Z pytle tak po celou dobu záznamu vykukují pouze bílé boty.

Navzdory ztrátě zásilky se záběrům musel zasmát i sám okradený majitel domu Omar Munoz. „Nejdřív jsem si myslel, že si ze mě někdo dělá legraci, a pak jsem byl naštvaný, protože v balíčku bylo něco, na co jsem čekal, ale nakonec mi to přišlo vtipné,“ řekl serveru ABC10.

„Beru všechno s nadhledem, protože takové věci k životu patří. Když se na všechno díváte z té špatné stránky, nikam se nedostanete,“ vysvětlil Omar Munoz svůj životní postoj.

Zloděj se maskoval krabicí na hlavě. Pak neviděl na lup, tak se ukázal

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám